Site Overlay

Referenciák

"Eszter mellettem volt életem egyik legnehezebb időszakában, ezért nagyon hálás vagyok neki, bárkinek bátran ajánlanám, mert felkészült, empatikus és megnyugtató a jelenléte!"
János (30)
jogász
"Eszter... Hátszegi. Gondolnank, onnan Déva s Vajdahunyad mellöl, de nem. Inkabb egy olyan vilagbol, egy olyan orszagbol ahol nem ciki az érzelem... és nem ciki ha atélik és kimutatjak. ...ahol virag nöl minden könycsepp utan s ahol mázsákat hatra hagyva int bucsut az ember az ilyen Esztereknek. 🙂 ...ahol - noha allitolag nem javalt - mar-mar egy asztalhoz ült az atölelö empatia a tüzzel, vizzel, földdel s levegövel, megalkotva ezzel egy uj Pentagrammat, mely igy méltan tündököl a tisztasag, a megnyugvas, a szépség és harmonia szimbolumaként. Igen, nala lesz együttérzés. Még jo, hisz Ember. 🙂 Nem is akarmilyen. Kis varazslo leany. Mint Vitray anno... Csak ülök és mesélek... aztan egyszer csak hopp, ki van pipalva a probléma, tova tünt a gond. Nem két nap, de ez egy ilyen történet. Probald ki!"
Tamás (41)
zenész
"Eszter nagyon sokat segített egy nehéz időszakban. Kedves, de mégis határozott volt, biztonságban éreztem magam 🙂 Köszönöm!"
Rita (27)
HR tanácsadó
Copyright © 2020 Hátszegi Eszter pszichológus. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes