Site Overlay

Referenciák

"Eszter mellettem volt életem egyik legnehezebb időszakában, ezért nagyon hálás vagyok neki, bárkinek bátran ajánlanám, mert felkészült, empatikus és megnyugtató a jelenléte!"
János (30)
jogász
"Eszter remek szakember és ember. Sok mindenben segített nekem. Egy melegséggel, figyelemmel teli, elfogadó atmoszférát teremt a terápia során. Sokat fejlődtem vele, megtaláltuk együtt azt az utat, amivel már egyedül is meg tudom oldani az élet problémás oldalát. Voltak nagy AHA élményeim is, amire így visszatekintve ott voltak az orrom előtt, de nem tudtam őket meglátni, ezért nagyon hálás vagyok Eszternek, hogy rámutatott ezekre. Csak ajánlani tudom a terépiát Eszterrel."
Anikó
"Eszterrel nagyon hatékonyan tudtunk együtt dolgozni a megoldandó problémákon. Az általa teremtett légkörben könnyen meg tudtam nyílni és nagyon gyakran előfordult, hogy az ülések során megvilágított összefüggések mentén önállóan is tudtam haladni a megoldások felé. Nagyon sokat segített, amit ezúton is köszönök."
Balázs
"Csak ajánlani tudom Esztert, nekem nagyon sokat segített. Már rövid időn belül kialakított egy olyan bizalmi légkört, amiben könnyű volt számomra megnyílni, abszolút biztonságban éreztem magam nála. Nagyon kedves, empatikus, jó humorú, ugyanakkor megmarad a szakember szerepében. Semmi belemagyarázás, erőltetés, mindig hagyta, hogy magam rakjam össze a dolgokat, ő "csak" megvilágította előttem az utat. Tényleg igazán hasznosnak éreztem a nála töltött alkalmakat, bárkinek, aki nehézségekkel küzd, ajánlanám, hogy keresse fel 🙂"
Laura
"Eszter segítségével újra magamra találtam. Sokat segített abban, hogy más fényben nézzem az életemet. Hálásan köszönöm."
Emese
"Eszter... Hátszegi. Gondolnank, onnan Déva s Vajdahunyad mellöl, de nem. Inkabb egy olyan vilagbol, egy olyan orszagbol ahol nem ciki az érzelem... és nem ciki ha atélik és kimutatjak. ...ahol virag nöl minden könycsepp utan s ahol mázsákat hatra hagyva int bucsut az ember az ilyen Esztereknek. 🙂 ...ahol - noha allitolag nem javalt - mar-mar egy asztalhoz ült az atölelö empatia a tüzzel, vizzel, földdel s levegövel, megalkotva ezzel egy uj Pentagrammat, mely igy méltan tündököl a tisztasag, a megnyugvas, a szépség és harmonia szimbolumaként. Igen, nala lesz együttérzés. Még jo, hisz Ember. 🙂 Nem is akarmilyen. Kis varazslo leany. Mint Vitray anno... Csak ülök és mesélek... aztan egyszer csak hopp, ki van pipalva a probléma, tova tünt a gond. Nem két nap, de ez egy ilyen történet. Probald ki!"
Tamás (41)
zenész
"Eszter nagyon sokat segített egy nehéz időszakban. Kedves, de mégis határozott volt, biztonságban éreztem magam 🙂 Köszönöm!"
Rita (27)
HR tanácsadó
Copyright © 2021 Hátszegi Eszter pszichológus. All Rights Reserved. | Intuitive by Catch Themes